Składniki:
-Stosujemy w 100% naturalne składniki
-Podstawą deserów jest nerkowiec
-Niektóre desery zawierają organiczne probiotyki roślinne
-Bez cukru, glutenu, produktów mlecznych i konserwantów.
Produkcja:
-Wykwalifikowany zespół cukierników
-Wysokie standardy jakości
-Badania laboratoryjne produktów
Technologie:
-Ekskluzywne autorskie przepisy
-Desery tworzone ręcznie
- Stosowanie technologii mielenia i zamrażania
-Desery zachowują świeżość w zamrażarce do 90 dni (-18°C)
Eko:
-Skład i produkcja przyjazne środowisku
-Poprawa jakości życia klientów
-Zwiększenie dostępności zdrowego odżywiania
Warunki przechowywania:
w lodówce od +2 do +7 °C przez 72 godziny,
w zamrażarce od -18 do -22 °C do 60 dni.
Desery dostarczane są w stanie zamrożonym, rozmrażać przez około 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Zaleca się spożywanie schłodzonych.